Erősáramú hálózatok karbantartása

ERŐSÁRAMÚ HÁLÓZATOK KARBANTARTÁSA

Erősáramú hálózatok karbantartása

Erősáramú hálózatok karbantartása

Erősáramú hálózatok karbantartása

A villamos hálózatok, villamos elosztó szekrények biztonságos működése elengedhetetlen feltétel mindennapi életünk során. Az elektromos áram használata része az életünknek. Használjuk világításra, biztonsági világításra, elektromos gépeink, berendezéseink működtetésére. Azonban a villamos hálózataink, villamos berendezéseink a biztonságos működéshez időnként felülvizsgálatot, karbantartást igényelnek.

Az épületek, lakóingatlanok, ipari létesítmények, üzemek, bevásárló központok villamos hálózatának első és időszakos felülvizsgálatát szabványok, rendeletek írják elő az épületek üzemeltetői számára.

A villamos elosztó- és vezérlőberendezések, a fázisjavító berendezések megbízható működése garantálja az erősáramú hálózat (világítás, erősáramú gépek, berendezések) folyamatos használhatóságát.

Különösen fontos ez az üzletek, ipari létesítmények, üzemek, raktárak, társasházak villamos hálózata esetén.

Az erősáramú elosztó berendezések megbízható működéséhez a szükséges karbantartásokat el kell végezni, végeztetni. Az épület, üzem karbantartói általában nincsenek, nem is lehetnek ezen feladatok elvégzésére felkészülve.

A karbantartás folyamán a kötések, készülékek megvizsgálásán túl, ellenőrizzük a védelmek beállítását, vezérlések tesztelését. Javaslatot teszünk az általunk előnyösnek, vagy egyenesen szükségesnek ítélt műszaki átalakításokra, változtatásokra.