Erősáramú hálózatok tervezése, kivitelezése

ERŐSÁRAMÚ HÁLÓZATOK TERVEZÉSE, KIVITELEZÉSE

Erősáramú főelosztószekrény

Erősáramú főelosztószekrény

A Teleháló plusz Kft. legfontosabb tevékenysége a gyenge- és erősáramú hálózatok tervezése, kivitelezése.

Olyan komplex tervezési feladatokat tudunk megoldani, amelyek magukba foglalják az előkészítő mérnöki tevékenységtől kezdve a tervezésen, a kivitelezésen keresztül a megvalósulási tervek készítéséig, valamint a projektek kulcsrakész átadásáig felmerült folyamatokat.

Cégünk a tápáram ellátás legkülönbözőbb területein végez kivitelezési munkálatokat. Az erősáramú tápellátás kábelezését végezzük mind irodai mind ipari körülmények között is. Táphálózatok komplett kivitelezése mellett foglalkozunk meglévő hálózatok cseréjével is. Erősáramú hálózatok kábelezését, fali aljzatok, kapcsolók, lámpatestek, motorok szerelését, elosztószekrények telepítését és hálózatok mérését vállaljunk.

Az erősáramú hálózatok esetében is minden esetben helyszíni felmérés előzi meg a tervezést és az árajánlattételt.

Az irodai környezetben végzett munkálatok esetén minden esetben igyekszünk kiválasztani azokat a megoldásokat, amelyek esztétikai szempontból is megfelelőek egy ilyen környezet számára. Ha az irodai rendszer fejlesztése együttesen történik az iroda adat-, hang vagy videóhálózatának fejlesztésével, akkor ezeket a tevékenységeinket összehangoltan végezzük, hogy a legminimálisabb akadályoztatás történjen az irodai tevékenységek végrehajtásában.

Ipari környezetben a tartós, robusztus és biztonságos megoldásokra törekszünk. Kábelcsatornáinkat, kapcsolószekrényeinket úgy válasszuk ki az ilyen esetekben, hogy azok a tartós, hosszútávú használat követelményeinek megfeleljenek.

Nagy gyakorlattal rendelkező szakembereinkkel a jó minőségű és hatékony kivitelezéssel biztosítjuk az építmények és technológiai rendszerek, lehető legrövidebb idő alatt és optimális beruházási költséggel történő megvalósítását.

Erősáramú hálózatok kivitelezése, tervezése

Az erősáramú rendszerek kivitelezését kis- közép- és magasfeszültségű rendszerek esetében egyaránt vállaljuk. Meglévő elektromos hálózatok felmérését és felújítását is vállaljuk, helyszíni konzultáció alapján javaslatot teszünk a hálózat megfelelő módosítására egy esetleges kapacitás növelés vagy biztonságosabbá tétel érdekében.

A kiépített erősáramú hálózatokat minden esetben a vonatkozó szabványok szerint építjük fel ellátva azt érintésvédelemmel, szükség esetén túlfeszültség (villám) védelemmel. Ipari körülmények között a legtartósabb kábelcsatornákkal, legkorszerűbb rögzítéstechnikával dolgozunk. Kapcsolószekrények, biztosítószekrények felszerelése irodai körülmények között az esztétikai szempontokat is figyelembe véve történik, ipari körülmények esetén a tartósság a legfőbb szempontunk.

Erősáramú hálózatok kivitelezése

Erősáramú hálózatok kivitelezése