Tűzjelző rendszerek

TŰZJELZŐ RENDSZER

A tűzjelző rendszer a tűzvédelem aktív eleme, amely a legszigorúbban szabályozott tevékenység az elektronikus vagyonvédelem területén.

Tűzjelző rendszer

Tűzjelző rendszer

Ez természetesen nem véletlen, hiszen egy épületben nagyságrendileg nagyobb károkat okoz a tűz, mint egy betörő, de az életvédelem ennél még sokkal fontosabb. Ha a tűzjelző rendszerek tervezésére és telepítésére vonatkozó hatósági előírások nem lennének szigorúak, ha az ellenőrzések nem szorítanák a kivitelezőket és az üzemeltetőket, akkor minden bizonnyal sokkal többször találkoznánk a híradásokban tűzeset okozta tragédiával. Reméljük, alábbi oldalainkkal megkönnyítjük az Ön dolgát: már alapinformációkkal felvértezve tárgyalhat a tervezőkkel, intézheti a beszerzést, vagy tájékozott lesz a hivatalos engedélyeztetési eljárással kapcsolatban.

A következő oldalakon olvashat a tűzjelző rendszerrel kapcsolatos alapfogalmakról; a hatósági engedélyeztetésről; és megpróbáljuk meggyőzni Önt a karbantartás fontosságáról. A szén-monoxid veszélyeiről és ezek megelőzéséről, a CO jelzőkről szóló oldalunkat is érdemes átnézni, végül olvassa el tanácsainkat, amelyek egy esetleges tűzesetben Önnek is hasznára válhatnak.